Ultimele pregătiri pentru competiţia de drift de la Rovinari

Pregătirile pentru etapa a cincea şi totodată prima pe circuit stradal din acest sezon în Campionatul Naţional de Drift, care va avea loc în weekend la Rovinari, au intrat pe ultima sută de metri.

Pentru a spori gradul de securitate al evenimentului, pe întreg circuitul vor fi montaţi parapeţi masivi de 525 de kilograme pe bază de ciment şi sticlă reciclată granulată. „Cu siguranţă, traseul este pe atât de spectaculos, cât va fi de periculos, astfel că, în urma unui parteneriat cu New NCR Reciclare, am reuşit să aducem aceşti parapeţi, astfel că măsurile de siguranţă sunt la superlativ”, a explicat Andrei Balica, preşedintele Romanian Drift Community.

Primăria Rovinari anunță că, in perioada 24, 25 si 26 August 2018, străzile Jiul și Slt. Lixandru vor fi inchise pentru desfasurarea Campionatului National de Drift etapa a V-a, in intervalul orar 09:30 - 19:00. Stationarea autovehiculelor se va face in urmatoarele locuri (pentru cei care vin la eveniment, strand sau alte activitati):
- Parcare Penny Market;
- Parcare in curtea liceului;
- Parcarea Str. Jiului (Liceu - Scoala nr. 3)
- Parcare sala de sport bulevard;

Competiţia va avea loc pe 25 şi 25 august. Iulian Jumuga şi Călin Ciortan sunt principalii favoriţi ai cursei. Duminică seara, publicul va avea parte şi de un concert Guess Who. (A.A.)

Vizualizări: 2,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: