Un actor gorjean crede că Victor Ponta poate să dea esenţă vieţii

Eugen Titu, actor la Teatrul „Elvira Godeanu”, a „jucat” într-un film electoral pentru promovarea candidatului Victor Ponta. Aşezat la Masa Tăcerii, actorul a spus că „Victor Ponta poate să dea esenţă vieţii” şi că „apa USL curge cu foarte multă pasiune”. Un alt susţinător al lui Ponta este Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă, care crede că târgujienii vor fi blestemaţi de nepoţi dacă nu votează cu Ponta.

„Avem nevoie de Victor Ponta prim-ministru, nu pentru că USL ar fi mai al dracu decât PP-DD, ci pentru că este un partid pentru oameni. Sunt convins că Victor Ponta poate să facă multe lucruri, pentru că este tânăr, ambiţios”, a spus cu patos actoricesc Titu, actor la Teatrul „Elvira Godeanu” din subordinea Primăriei Târgu Jiu.

Nu numai premierul, ci şi USL poate să dea esenţă vieţii, potrivit actorului târgujian. „Sunt convins că Victor Ponta ca prim-ministru poate să facă ceva. Eu am să votez Victor Ponta prim-ministru, cu USL, pentru că poate să dea esenţă vieţii. Apa aceasta care este USL nu curge ca apă tulbure, ci cu foarte multă pasiune, gândiţi-vă bine. Încercaţi să gândiţi cu sufletul, nu cu mintea, votaţi Victor Ponta pentru prim ministru”, a mai spus actorul în filmul de promovare electorală, fără să explice totuşi cum să votăm cu sufletul, nu cu mintea.

L-a comparat pe Ponta cu Tătărăscu

Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă din subordinea Consiliului Judeţean Gorj, a spus în acelaşi film de susţinere că pentru alegerile din 9 decembrie, opţiunea sa este „fermă şi necondiţionată, se îndreaptă spre USL şi actualul şi viitorul prim-ministru Victor Ponta”.

Gârbaciu nu a ezitat să îl compare pe Victor Ponta cu fostul prim-ministru Gheorghe Tătărăscu. „După 80 de ani, gorjenii au o şansă nesperată, aceea de a avea încă un prim-ministru de-al lor. Din anii 30, când Gheorghe Tătărăscu era prim ministrul României şi a realizat lucruri fundamentale pentru economia Gorjului, continuând cu minunea lăsată de Brâncuşi aici, complexul Calea Eroilor, cu un arc peste timp se poate realiza cu un tânăr energetic, care iată se dovedeşte că ţine la tăvăleală. Cred că toţi gorjenii cu scaun la cap nu vor risca să piardă şansa asta. Nepoţii şi strănepoţii ne vor blestema dacă vom rata o asemenea şansă. Votaţi Victor Ponta, să mergem la vot. Victor Ponta - prim ministru al României”, a fost mesajul lui Gârbaciu.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: