Un alt director va părăsi DGASPC Gorj

După ce Constantin Preoteasa a părăsit definitiv sistemul de asistenţă socială din Gorj, în scurt timp acesta va fi urmat de o altă directoare din cadrul aceluiaşi sistem. Este vorba de Klara Şerbănoaica, directorul executiv adjunct din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Aceasta a anunţat că se gândeşte încă de anul trecut la pensionare dar că a tot amânat tocmai din cauza problemelor existente la nivel de direcție. Acum este însă hotărâtă să părăsească sistemul şi chiar judeţul.

Klara Șerbănoaica ocupă funcția de director executiv adjunct în cadrul DGASPC Gorj și deși îndeplinește toate condițiile de pensionare nu a făcut acest lucru până în prezent. Acum este hotărâtă să se pensioneze cât mai repede posibil. ”Eu am îndeplinit toate condițiile de pensionare dar am tot amânat din cauza problemelor existente în direcție. Acum însă sunt hotărâtă să mă pensionez, 100% plec anul acesta,  de fapt îndată ce se cristalizează lucrurile la nivel de direcție. În prezent sunt în concediu medical pentru că fac niște lucrări la dantură, când o să revin la serviciu o să iau o decizie”, a declarat Klara Șerbănoaica, directorul executiv adjunct al DGASPC Gorj.

Pleacă în Ardeal

Directoarea DGASPC Gorj nu pleacă însă numai din cadrul direcției ci și din județ. Aceasta este decisă să se stabilească definitiv în Ardeal cunoscut fiind faptul că la origini este unguroaică și că în urmă cu mai mulți ani a fost chiar președinta UDMR Gorj. ”În funcție de cât de repede reușesc să vând apartamentul în care locuiesc o să plec și eu în Ardeal. Soțul meu este deja acolo și mă așteaptă. Acolo am toată familia și toți prietenii și este normal să mă retrag lângă ei”, a adăugat Klara Șerbănoaica.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: