Un angajat al lui Dian Popescu a murit de frig la serviciu

Un angajat al firmei preşedintelui PNL Gorj, Dian Popescu, a ieri dimineaţă la locul de munca din cauza frigului. Barbatul de 55 de ani din Pestişani lucra ca paznic, insa gerul năprasnic l-a răpus in rulota in care se afla. La fata locului  s-au deplasat echipe de cercetare de la Inspectoratul Teritorial de Munca si de la politie pentru a stabili împrejurările in care s-a produs decesul.

Cei care l-au găsit pe bărbat mort au fost colegii de serviciu. Totul era intact în jurul său, semn că nu este vorba de vreo crimă. Oamenii cred că paznicul de pe şantier a murit de frig şi nu pentru că nu ar fi avut cu ce să se încălzească. „Am intrat înăuntru ca să ne schimbăm de lucru, el era aplecat spre uşă cu lanterna aprinsă. Am crezut că a băut ceva, l-am mişcat şi nimic. Am pus mâna pe mâna dumnealui şi era rece“, a declarat un angajat de la Maserati. „Când am plecat aseară era cald, nu puteai să stai de cald. Nu-mi dau seama de ce a oprit sursa de căldură. L-a găsit bocnă de frig“, a declarat Marius Drăgoescu.

La faţa locului s-a deplasat şi şeful de şantier, angajat al liberalului Dian Popescu. Concluzia este aceeaşi. Paznicul a îngheţat în rulotă. „M-au anunţat colegii că a fost un accident. Au constat decesul. Lucrează de o lună de zile. Se poate să fi îngheţat de frig. Din câte se pare de frig a murit“, a spus şeful şantierului.

Echipe de la poliţie şi de la ITM Gorj au ajuns la Pestişani pentru a verifica dacă este vorba despre un accident de muncă.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

AJUTOR

Patronul firmei de construcţii, liberalul Dian Popescu, regretă ce s-a întâmplat şi a declarat pentru Gorj Tv că va ajuta financiar familia bărbatului.

Vizualizări: 782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: