Un angajat de la Cultură plimbă prostituatele cu maşina instituţiei

Vânzătoarele de plăceri care prestează la intrarea în municipiul Târgu-Jiu nu duc lipsă de clienţi. Printre ei sunt şi angajaţi ai instituţiilor publice din municipiu, care agaţă femeie cu ajutorul maşinilor de serviciu. Una dintre domnişoarele care practică cea mai veche meserie din lume a urcat într-o maşină a Centrului pentru Promovarea si Conservarea Culturii Tradiţionale Gorj şi a coborât după un timp, la câţiva metri distanţă de locul de unde fusese luată. Conducerea centrului susţine că la ora respectivă maşina trebuia sa fie la un atelier pentru efectuarea unei revizii tehnice. Revizia tehnică se pare că se făcea în altă parte.

Şoferul, care conducea la ora respectivă maşina centrului, a oprit în dreptul unei femei care-şi îmbia clienţii cu trupul său. Femeia a urcat şi a coborât la doar câţiva metri mai departe. Motivul îl ştie doar ea şi cu angajatul centrului. „Clienţi avem. Acum mai este vorba şi de noroc. Sunt zile şi zile. De obicei când e vremea frumoasă sunt şi clienţi. Mai avem şi ghinion că asta este. Unii opresc, întreabă care-i tariful şi pleacă dacă nu le convine. Eu sunt aici şi îi aştept”, spune Irina.

Conducerea Centrului de Promovare şi Conservarea a Culturii Tradiţionale nu ştia nimic de acest lucru. „Maşina a plecat de azi dimineaţă pentru patru ore la revizie tehnică. Eu nu cred că acesta este un subiect, dar voi căutaţi tot timpul senzaţionalul. Eu o să vorbesc cu angajatul meu să văd ce s-a întâmplat şi o să decid ce măsuri o să iau. Nu mi se pare normal, dar nu cred că s-a întâmplat aşa. Maşina trebuia să fie la revizia tehnică. Nu vreau să discut mai mult până nu văd exact ce s-a întâmplat. Dacă într-adevăr salariatul a plimbat pe cine spuneţi dumneavoastră ci maşina instituţiei”, spune Ion Cepoi, directorul Centrului de Promovare şi Conservarea a Culturii Tradiţionale Gorj.

Centrul pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale este o instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj. Aşteptam cu interes măsurile care se vor dispune in ceea ce priveşte respectivul angajat care în timpul orelor de program plimbă prostituate cu maşina instituţiei.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: