Un antrenor gorjean, interimar pe banca FCU Craiova

Antrenorul gorjean Dan Vasilică se va ocupa de antrenamentele echipei FCU Craiova până la numirea unui antrenor principal. Preparatorul fizic al oltenilor a preluat antrenamentele echipei din Bănie care s-a despărţit recent de Nicolo Napoli.

FCU Craiova este în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolo Napoli. Până atunci însă, oltenii au numit un interimar și stafful care se vor ocupa de echipă până când conducerea va găsi o variantă. Gorjeanul Dan Vasilică a fost alegerea oltenilor, care va fi ajutat de ”secunzii” Adrian Filip și Ovidiu Dănănae și de antrenorul cu portarii Valentin David.

Dan Vasilică este la bază preparator fizic, funcție pe care a ocupat-o la  FCU Craiova din vara anului trecut. În anii precedenți a avut și câteva expriențe ca antrenor principal, la Internațional Bălești și ACS Șirineasa, fostă Energeticianul, actuala ACS Viitorul Târgu Jiu. A mai ocupat funcția de preparator fizic și la formațiile Pandurii, FK Csikszereda și Campionii FC Argeș.

FCU Craiova este liderul Ligii 2, cu 17 puncte strânse în primele șapte meciuri, din cinci victorii și două rezultate de egalitate. Următoarele clasate, Universitatea Cluj, Metaloglobus București și Rapid, au același punctaj, 13.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: