Campionat Naţional de box, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui în partea a doua a acestei săptămâni Campionatul Naţional de box pentru juniori. Competiţia va reuni la start peste 200 de sportivi care sunt aşteptaţi încă de meircuri pentru înscriere şi cântarul oficial.

Târgu Jiul va găzdui din nou o competiţie naţională în noua Sală a Sporturilor care a devenit foarte atractivă de la inaugurarea sa, mai ales pentru întrecerile de box. De altfel sala chiar a fost inaugurată cu un Campionat European de Box, competiţia bucurându-se de succes şi atrăgând apoi an de an la Târgu Jiu competiţii pugilistice. Anul acesta organizatorii locali de la CS Pandurii au răspuns solicitării federaţiei de box de a organiza la Sala Sporturilor Campionatul Naţional de juniori, întrecere care a mai avut loc la Târgu Jiu şi care va reuni la start peste 200 de boxeri. Participă la Campionatele Naţionale de la Târgu Jiu şi sportivi gorjeni de la cluburile locale, printre care şi sportivii antrenaţi de Doru Neamţu, la CS Pandurii.

Campionatul Naţional de juniori va debuta practic miercuri când sunt aşteptaţi toţi sportivii pentru înscrieri şi tragere la sorţi, primele meciuri urmând să fie programate joi după amiază.

Şi la această competiţie este obligatorie testarea sportivilor şi antrenorilor, a personalului sălii dar şi a oficialilor care partricpă la meciuri, cu cel puţin două zile înaintea întrecerii.

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: