Un consilier PSD, viitorul şef de la UATAA Motru

Uzina de Termoficare din Motru va fi condusă, cel mai probabil, de un consilier local al Partidului Social-Democrat, Eugen Corcoaţă. Este redactor-şef al Monitorului de Motru, ziarul primăriei. Concursul va avea loc pe 11 iulie. Corcoaţă a spus la Radio Infinit că îşi va prezenta proiectul în faţa unei comisii alcătuite din 2 reprezentanţi ai Consiliului de Administraţie, 2 ai consiliului local şi 1 al primarului Dorin Hanu.

Vă susţine domnul primar Hanu?

Nu ştiu ce mă susţine. Sper să mă susţină proiectul şi ambiţiile pentru ca societatea să rămână pe picioare şi să reziste pe durată cât mai mare. Cât mai mult timp să funcţioneze pentru populaţie.

Ştiu că sunteţi şi consilier local PSD…

Sunt consilier al PSD, deci nu am fost împins, am văzut că e postul liber, sunt degrevat de sarcini cu alte cuvinte şi am zis să îmi încerc norocul, cum s-ar zice.

Şi ce ştiţi de UATAA Motru, de datoriile pe care le are?

Are datorii, are. Are datorii în special către SNLO, dar are şi creanţe de încasat de la populaţie destul de mari.

Cam cât?

De la populaţie peste 100 şi ceva de miliarde şi către SNLO în jur de 90 şi ceva de miliarde datorie.

Cum recuperaţi banii de la populaţie?

În primul rând de la populaţie s-a şi început de ceva timp, sunt acţiunile în instanţă pentru marii datornici. Se acţionează în instanţă şi instanţa trebuie să decidă că trebuie să îşi plătească datoriile.

Unde aţi mai lucrat? Am văzut că sunteţi ziarist, redactor-şef la Monitorul de Motru.

Nu, nu sunt ziarist. Este o publicaţie informativă a consiliului local şi în calitate de consilier local m-am ocupat să fac un grupaj de informaţii care să ajungă la cunoştinţa cetăţenilor din Motru: proiecte locale, informaţii mai utile, deci doar o publicaţie de informaţie, nu se ocupă cu altceva.

Sunteţi redactorul şef, nu?

Da. Deci nu este un titlu dobândit. E, să zicem, mai mult onorific. Eu sunt cel care grupez ştirile şi ştiu şi caut cam ce trebuie pentru o lună, ca oamenii să ştie cam ce se întâmplă la nivel de oraş. Ce proiecte se promovează, care este activitatea consiliului, în principalele instituţii de pe raza municipiului Motru…

Municipiul Motru e ca o floare, mai daţi şi în Guvern…

Pentru dumneavoastră oraşul nu e ca o floare? Târgu-Jiul. Fiecare ne iubim zona în care trăim şi sperăm să arate şi mai frumos şi mai frumos.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: