Un fost polițist și soția lui au nevoie de bani în lupta cu cancerul

Fostul șef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a făcut un apel emoționant pe pagina de socializare. Luptă de zece ani cu cancerul, acum și soția lui se confruntă cu boala și au nevoie de bani pentru a putea învinge.

"Numele meu este Ungureanu Aurel și am 57 de ani.

În urmă cu 10 ani am fost diagnosticat cu un cancer de pancreas și am suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia mi-a fost extirpat circa jumătate din corpul acestuia și splina.

Din păcate, în anul următor boala a metastazat, fiind nevoie de o altă intervenție chirurgicală, de această dată fiind necesară înlăturarea unei părți din ficat și din suprarenala dreaptă, precum și a unei bucăți din mușchiul diafragm.

De fiecare dată, intervențiile chirurgicale au fost urmate de câte 6 luni de chimioterapie, dar mi-am revenit destul de bine și am putut duce o viață aproape normală.

În anul 2016, din păcate mi-a apărut un nodul în plămânul drept și a fost necesară o nouă operație, lucru ce s-a repetat în 2019 și de fiecare dată chimioterapie, câte 12 ședințe și 30 de zile de radioterapie.

Din nou mi-am revenit extraordinar de bine, dar boala tot nu mi-a dat pace și în martie 2021 a fost nevoie să-mi fie extirpat lobul inferior al plămânului stâng, de această dată nemaifiind nevoie de chimioterapie post-operator.

În luna septembrie am descoperit ca sunt din nou probleme la plămâni si am reînceput tratamentul cu citostatice, câte 3 zile consecutiv, la fiecare trei săptămâni.

De-a lungul timpului, costurile intervențiilor chirurgicale, ale tratamentului și ale celor multe zeci de investigații imagistice au fost enorme pentru nivelul veniturilor pe care le realizam ca familie, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, și al prietenilor, cu credite bancare, am reușit să supraviețuiesc

și să duc o viață mulțumitoare, să mă pot bucura că îmi văd cele două fiice crescând.

Din păcate, în urmă cu o săptămână, am aflat ca soția mea, Laura Ungureanu, 55 de ani, suferă de un cancer ovarian, în stadiul trei, iar pentru vindecare sunt necesare 12-14 ședințe de chimioterapie si o intervenție chirurgicală (hypec) într-o clinică privată.

Fără ajutorul unor oameni cu suflet mare nu putem face față cheltuielilor, în condițiile în care, in această perioadă amândoi facem chimioterapie și va trebui să ne mutăm în Brașov, unde facem tratamentul pentru circa patru luni de zile. Avem nevoie de ajutortul dumneavoastră!"

Pentru cei care vor să ofere sprijin familiei Ungureanu o pot face în mai multe moduri:
Direct, în contul:

RO98 RNCB 0149 0194 1814 0012- Ungureanu Aurel

sau
ASOCIAȚIA PRO SANATATE AUREL UNGUREANU, cod de identificare fiscala 31060754.
Cont bancar:
RO13BTRLRONCRT0080419601

– donație de bani prin paypal, transfer bancar, depunere cash la banca sau plata prin mobile banking.
– direcționati 3,5% din impozit completand formularul ANAF, 230
– sponsorizare din partea celor cu profesii libere (profesii medicale, de avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, contabil autorizat, consultant de plasament in valori mobiliare, arhitect sau a altor profesii reglementate, desfasurate in mod independent, in conditiile legii)
– sponsorizare din partea firmelor

Date de contact:
Ungureanu Aurel, tel: 0763688853

Vizualizări: 4,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: