Un funcţionar al primăriei Scoarţa, găsit mort în casă

Un angajat al primăriei Scoarţa a fost găsit mort în locuinţa sa chiar de către colegii de serviciu. Gheorghe Raţă lucra în administraţia publică locală din comuna Scoarţa ca şi cadastrist, iar de câteva zile nu a mai fost la serviciu. Ieri, doi funcţionari de la primărie s-au deplasat la locuinţa acestuia să vadă ce se întâmplă cu el. Au rămas uimiţi când l-au găsit fără suflare şi au chemat imediat poliţia.

Gheorghe Raţă avea 53 de ani şi lucra de câţiva ani buni în cadrul Primăriei Scoarţa ca şi cadastrist. Era căsătorit, însă soţia lui a plecat de ceva timp la Brăila la mama ei, care era bolnavă. De două zile Gheorghe Raţă nu mai fusese la serviciu. Colegii au încercat să-l sune însă în zadar. Ieri au venit la locuinţa colegului să vadă ce s-a întâmplat. Au rămas uimiţi când l-au găsit pe acesta decedat. Ei spun că nu era bolnav însă era un împătimit al alcoolului. „Era colegul nostru şi nu a mai venit la serviciu de două zile. Noi l-am tot sunat, dar nu a răspuns. Ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva şi am venit la el acasă să vedem care este situaţia. Şi domnul primar a încercat să-i dea de urmă însă nu a reuşit. Când am venit, am sunat la uşă nu a răspuns, am apăsat pe clanţă, am văzut că este descuiată şi am intrat. L-am găsit întins în pat şi cu o veioză aprinsă. Am chemat imediat poliţia. Nu ştim să fi avut ceva probleme de sănătate. Soţia era plecată în Bărăgan şi era singur. Mai consuma alcool”, a declarat Mihăiţă Trufelea, angajat al Primăriei Scoarţa.

Veste morţii lui Gheorghe Raţă i-a şocat pe cunoscuţi. Gelu, aşa cum îl ştiau toţi, a fost sportiv şi nu avea probleme de sănătate. „Gelu era prietenul meu. A jucat handbal în divizia a doua. Nu avea probleme de sănătate. În ultima perioadă mi s-a părut că era cam obosit. Se ocupa şi de recensământul ăsta agricol. Probabil din cauza oboselii şi a stresului a făcut vreun accident vascular “, a spus un cunoscut al acestuia.

La faţa locului au venit şi criminaliştii pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care a decedat funcţionarul Primăriei Scoarţa. „Nu există niciun fel de suspiciune pentru că pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă. Corpul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi pentru a se stabili cauza decesului”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: