Un investitor vrea cele 10 ha ale viitorului parc industrial de la Bălești

Directorul Parcului Industrial de la Sadu, Eftemie Popescu, susține că există deja un investitor interesat să desfășoare activitate pe întreaga suprafață a viitorului parc de la Bălești.


Deocamdată, parcul industrial de la Bălești este doar plan, pentru că nu a fost finalizat Planul Urbanistic Zonal. ”Punctul de lucru al Parcului industrial din comuna Bălești, pe data de 18 mai și nu cred că greșesc, a fost termenul limită de depunere a ofertelor din partea specialiștilor pentru elaborarea planului urbanistic zonal. Cine a câștigat și ce s-a întâmplat nu cunosc, știu doar din pre-câteva prevederi ale caietului de sarcini, respectiv că de la data adjudecării, într-un termen de maximum 6 luni acest plan urbanistic zonal trebuie elaborat, trebuie devină valabil cu toate avizele necesare”, a explicat acesta.

Deși mai mai durează până să poată primi agenți economici, este un investitor care ar vrea să închirieze toată suprafața, spune Popescu, dar au câteva solicitări.


”Pot să confirm că avem o solicitare din partea unui investitor care solicită întreaga suprafață de 10 hectare și jumătate să i-o punem la dispoziție. Am purtat o corespondență în câteva episoade cu dumnealui, așteptăm să vedem ce anume se concretizează, pentru că solicită și niște puteri instalate pe utilități destul de serioase. Toate acestea nu putem să le dăm un termen limită de punere la dispoziție până când nu avem planul urbanistic zonal elaborat”, a declarat acesta la Radio Infinit. 

Vizualizări: 3,433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: