Grupul LaProvincia crește salariile nete pentru muncitorii necalificați cu peste 40%, din dorința de a atrage forță de muncă pe fondul creșterii cererii de produse, cauzată de criza alimentară din ultimele luni

Începând cu data de 1 iunie 2022, salariul minim net pentru un muncitor necalificat în cadrul Grupului LaProvincia este de peste 2350 lei net, un muncitor necalificat putând ajunge, lunar, la venituri totale cuprinse între 2700 și 3200 lei net/lună, în funcție de secția în care acesta își desfășoară activitatea. LaProvincia a ajuns la un nivel salarial mult peste media zonei și speră ca acest lucru să îi asigure necesarul de personal pe termen lung. Posturile de muncitori necalificați sunt deschise pentru toți cei care doresc să lucreze, fără să aibă vreo specializare anume. Nu este nevoie de nicio experiență anterioară în câmpul muncii. Ei vor beneficia de trainingul necesar în cadrul companiei.

La salariul de încadrare se adaugă următoarele beneficii:

• Până la 500 de lei bonus lunar pentru anumite secții;

• 400 lei valoarea lunară a bonurilor de masă;

• Zilele lucrate în weekend se plătesc cu spor la salariu;

• Plata orelor suplimentare, dacă este cazul;

• Transport asigurat;

• O masă caldă, zilnic;

• Săptămânal pachet cu produse LaProvincia;

• Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor companiei, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională.

Pentru muncitorii calificați sau cu experiență, salariul de încadrare pornește de la 3000 de lei și un angajat poate ajunge până la 3500 de lei venituri lunare.

Grupul LaProvincia este unul dintre cei mai mari jucători din industria agrozootehnică din România, dezvoltat încă din anii ‘90, cu un număr total de peste 2500 de angajați. Grupul este un business integrat, ce pornește de la cultivarea cerealelor, până la distribuția de carne și vânzarea de carne în magazinele proprii. Grupul produce peste 30.000.000 de pui anual și crește peste 500.000 de porci.

Grupul LaProvincia își mărește constat echipa. Pentru mai multe informații și pentru a programa un interviu, contactați numărul 0728.285.273, de luni până vineri, în intervalul 10:00 - 16:00, sau puteți trimite CV-ul pe adresa [email protected].

Galerie foto




Vizualizări: 7,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: