Un lider PSD îl evaluează pe Işfan la superlativ

Primarul PSD din Peştişani, Cosmin Pigui, le-a cerut colegilor săi de partid să înceteze cu atacurile la adresa lui Ion Işfan, inspector şcolar general. Nemulţumiri au fost lansate în spaţiul public de vicepreşedinţii PSD Gorj, Mihai Prunariu şi Claudiu Manta, dar şi de preşedintele Florin Cârciumaru.

Pigui este de părere că politicul ar trebui să îşi vadă de treabă, postul lui Işfan fiind ocupat prin concurs. „Ar trebui să termine cu aceste comentarii şi critici la adresa inspectorului general Ion Işfan. Eu cred că politicul ar trebui să stea mai deoparte, pentru că aici vorbim de un post ocupat prin concurs. Nu ar trebui să se implice politicul în învăţământ”, a spus Pigui la Radio Infinit, menţionând că din punct de vedere al implicării în politică l-ar evalua la Işfan la superlativ.

Claudiu Manta a declarat că îşi menţine punctul de vedere iniţial, pentru că are mai multe semnale de la profesori cu privire la „problema de la nivelul actului de conducere de la Inspectoratul Şcolar Judeţean”. (A.A.)

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: