Un nigerian, sancţionat de poliţiştii gorjeni

Poliţiştii Oficiului Român pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Gorj au organizat în data de 12 aprilie ac, pe raza Municipiului Târgu-Jiu, o acţiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor.

În aceste împrejurări, a fost depistat un cetăţean nigerian, A.G.O.,  vârstă de 26 de ani, aflat în situaţie de şedere ilegală.

            Cetăţeanul nigerian a fost posesorul unui permis de şedere în România, în scop de studii, iar la expirarea acestuia, nu a întreprins nici un demers pentru a-şi prelungi dreptul de şedere şi nici nu a părăsit teritoriul ţării.

            Ca urmare a celor constatate, cetăţeanul nigerian a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 800 lei, conform prevederilor O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Având în vedere că străinul este membru de familie al unui cetăţean român, a fost îndrumat să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Gorj cu documentele necesare, pentru a-şi reglementa dreptul de şedere în România.

            Biroul pentru Imigrări Gorj continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile interesate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre .

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: