Un nou cartier rezidențial prinde contur la Târgu Jiu. Prețuri de la 39.000 de euro!

O locuință spațioasă, într-un cartier liniștit, la un preț decent. Este visul oricui, mai ales al familiilor tinere. Dacă punem la socoteală faptul că zona rezidențială va avea magazin, after-school și loc de joacă pentru copii, opțiunea este una singură - Ansamblul Primăverii Residence.

Noul cartier rezidențial este situat la doi kilometri de centrul municipiului Târgu Jiu, în cartierul Primăverii. “Un concept unic, unde calitatea este cheia”, este deviza dezvoltatorului imobiliar.

Calitatea este garantată atât de materialele folosite, cât și de profesionalismul constructorilor. Fiecare apartament va beneficia de tocărie exterioară profil PVC Salamander, culoare gri antracit, cu feronerie Roto. Instalațiile termice sunt realizate prin încălzire în pardoseală, iar instalațiile sanitare sunt de la ROMSTAL. Locuințele sunt dotate cu centrală termică prin condensare, gresie, faianță, parchet laminat, uși interioare și exterioare.

Puteți rezerva o garsonieră sau un apartament cu două sau trei camere, plătind un avans de 15% din prețul locuinței, iar diferența într-un interval de 12-14 luni, până la finalizarea construcției. O garsonieră pleacă de la 39.000 de euro, iar prețul unui apartament ajunge la 68.000 de euro (TVA inclusă).

“Acceptăm toate tipurile de credit: Prima Casă, ipotecar și lucrăm cu toate băncile comerciale din România. Nu există niciun fel de comisioane și costuri ascunse. Oferim consultanță gratuită pentru întocmirea dosarului bancar”, transmite dezvoltatorul imobiliar.

Cei care doresc să programeze o vizită la ansamblul rezidențial o pot face la telefon 0737-103.292. Cum rezervarea se face direct la dezvoltator, comisionul de vânzare este zero!

Clădirile sunt realizate în totalitate din cărămidă, tencuite, cu plasă de armare. Suprafețele utile sunt între 38mp și 64mp, iar suprafețele totale sunt cuprinse între 45 mp și 70 mp, aici fiind incluse balcoanele. Fiecare locuință are loc de parcare inclus în preț.

Vizualizări: 12,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: