Un nou sediu pentru Garda de Intervenție Bumbești-Jiu

Garda de Intervenție Bumbești-Jiu din subordinea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj își va desfășura activitatea într-un sediu nou. Clădirea este dotată modern, iar sprijinul a fost acordat de către Consiliul Județean Gorj și de Primăria Bumbești-Jiu.

O autospecială de stingere a incendiilor cu apă și spumă și un autocamion de intervenție sunt, în acest moment, în dotarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu, iar  în cel mai scurt timp unitatea va fi dotă cu o ambulanță SMURD, mai transmit reprezentanții ISU Gorj.  

“Pregătirea profesională și pregătirea fizică a pompierilor militari care încadrează această subunitate se făcea cu dificultate din cauza spațiilor insuficiente ale vechiului sediu și a condițiilor pe care le putea asigura acest spațiu. Noua clădire oferă suficiente spații, atât pentru desfășurarea activităților zilnice și pregătirea personalului operativ, cât și pentru gararea mijloacelor tehnice cu ajutorul cărora pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu intervin pentru gestionarea situațiilor de urgență produse în raionul de intervenție”, spune Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: