Un nou sezon la minifotbal în Gorj

Se pregăteşte un nou sezon de minifotbal-spectacol în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu. Asociaţia Club Sportiv Minifotbal Gorj organizează, începând cu data de 1 septembrie, prima competiţie din noul sezon, Cupa „Împreună suntem minifotbal”, ediţia a II-a.

Competiţia se adresează jucătorilor amatori de minifotbal, cu vârsta de minim 14 ani, fără limită maximă de vârstă. Jucătorii înscrişi pe tabelul nominal de participare trebuie să fie nelegitimaţi în sezonul 2017-2018 sau în cel actual 2018-2019, la vreo echipă de fotbal pe teren mare (ligile 1-4), minifotbal (liga 1), juniori republicani sau futsal (ligile 1 şi 2). „Practic, această competiţie se adresează exclusiv jucătorilor amatori de minifotbal care doresc să-şi strângă prietenii, colegii de serviciu sau de facultate/liceu şi să-şi formeze o echipă pentru a-şi măsura forţele cu formaţii de acelaşi nivel. Fiecare echipă va avea dreptul de a înscrie în tabelul nominal un singur jucător considerat «stranier», adică unul care evoluează la: Liga IV fotbal (nu mai sus) sau în Liga 1 minifotbal“, arată organizatorii.

Cupa „Împreună suntem minifotbal”, ediţia a doua, debutează la început de toamnă, sâmbătă, 1 septembrie, şi se va încheia în weekend-ul 15-16 septembrie, jocurile urmând să se dispute exclusiv în weekend-uri, sâmbăta şi duminica. Lotul unei echipe poate fi format din maxim 16 jucători, iar sistemul de desfăşurare al competiţiei este unul cu grupe şi faze eliminatorii, toate echipele având garantat un număr de cel puţin 3 jocuri.

Taxa de participare este de 80 lei/joc/echipă, aici fiind incluse şi serviciile de arbitraj profesionist. Termenul limită de înscriere la competiţie este luni, 27 august 2018.

La prima ediţie a Cupei „Împreună suntem minifotbal”, desfăşurată anul trecut, au participat 13 echipe. Deţinătoarea trofeului este echipa Peppy Team, după o finală decisă la executarea loviturilor de la 7 metri în faţa echipei Star Team.

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: