Un pod neterminat şi o licitaţie amânată, în bilanţul lui Călinoiu

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, se lăudă la sfârşitul anului 2014 cu investiţii nefinalizate şi cu achiziţii ce urmează a fi făcute abia anul viitor. Printre realizările şefului judeţului se numără podul nefinalizat de la Albeni, precum şi o staţie de sterilizare pentru Spitalul Judeţean Târgu Jiu care  nu a fost achiziţionată. Ba mai mult, vorbeşte despre reluarea unei licitaţii pentru achiziţionarea de aparatură medicală în primul trimestru al anului 2015.

Consiliul Judeţean Gorj a organizat ultima conferinţă de presă din acest an. Preşedintele Ion Călinoiu a venit însoţit de vicepreşedinţii Ciprian Florescu şi Robert Filip, precum şi de secretarul judeţului Cristina Rădulea Zamfirescu. Călinoiu a lăudat munca depusă de echipa aflată la conducerea Consiliului Judeţean. Acesta a trecut în revistă „realizările” din anul 2014. Călinoiu a vorbit despre modernizarea Drumului Naţional 66 Rovinari-Bumbeşti Jiu, deşi drumul nu intră în administrarea Consiliului Judeţean. Printre realizările sale se numără şi podul de la Albeni pe care nici măcar nu s-au pus grinzile. De asemenea, şeful judeţului a vorbit şi despre o staţie de sterilizare pentru Spitalul Judeţean care va fi achiziţionată abia în primul trimestru al anului viitor. „DN 66 e bine pregătit pentru circulaţia rutieră. Pe podul de la Albeni acum se pun grinzile şi se va putea circula pietonal, pe el, până la sfârşitul anului. Lucrările la acest pod sunt întârziate din cauză că în zilele ploioase a crescut debitul apei care a împiedicat executarea consolidării malurilor. Ne chinuim acum să achiziţionăm aparatură medicală pentru Spitalul Judeţean. În prima parte a anului 2015 vom achiziţiona o staţie de sterilizare. În primul trimestru al anului viitor reluăm procedura de achiziţie pentru aparatură medicală cu fonduri de la Consiliul Judeţean, pentru că la licitaţia din acest an nu s-a prezentat nimeni”, a declarat Ion Călinoiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean s-a arătat mulţumit de realizările de care a vorbit în 2014, dar care se pare că vor fi făcute abia în prima parte a anului 2015. „Tot ceea ce am făcut bine a fost făcut de o echipă, care a asigurat liniştea în Consiliul Judeţean şi o bună colaborare cu ministerele, cu Guvernul. Am obţinut bani pentru arierate, pentru sănătate şi plata drepturilor financiare”, a mai precizat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: