Un preot şi-a pus biserica pe net pentru bani

Un preot şi-a pus biserica pe net pentru bani

Metodă inedită a unui preot gorjean de a strânge bani pentru a construi o biserică nouă! Este vorba de Gavril Bivolu, preotul din satul Moi, care şi-a făcut un site pentru promovarea bisericii în speranţa că vizitatorii cu dare de mână care îl vor accesa vor contribui şi ei cu bani. La Moi există o biserică veche, iar fundaţia pentru una nouă este deja turnată, însă nu mai sunt bani pentru ridicarea ei. Preotul este îndemnat sa construiască un nou lăcaş de cult şi de faptul că după ce a tăiat copacii din locul ales pentru construcţie pe o buturugă a apărut o cruce. Preotul a realizat în localitate şi o cruce anti-grindină. (C.T.)

Unităţile de alimentaţie publică, verificate de DSP

Direcţia de Sănătate Publică Gorj a efectuat în perioada 17-23 septembrie controale la unităţi de alimentaţie publică, farmacii şi unităţi de prestări servicii. Au fost aplicate trei avertismente la unităţile de alimentaţie publică, după ce s-a verificat modul de aprovizionare cu materiale de curăţenie şi dezinfecţie, salubritatea spaţiilor şi starea de sănătate a personalului.

(A.A.)

Profesorii de la Economic, formaţi în Spania

Profesorii de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu vor participa la un stagiu de formare în Spania. Cei şase profesori vor merge în Spania prin intermediul proiectului Vetpro. Mobilitatea cadrelor didactice este finanţată prin fonduri comunitare.

(A.A.)

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: