Un primar din Gorj anunță că își caută partid

Primarul din comuna gorjeană Dănești, Mădălin Paliță, își caută partid, după ce Pro România nu a mai intrat în parlament. Acesta se declară „oportunist politic“, astfel că se va orienta spre un partid care îi poate ajuta comunitatea.

Mădălin Paliță a câștigat anul trecut Primăria Dănești cu sprijinul Partidului Pro România și este la primul mandat. Scorul de la alegerile parlamentare a făcut ca partidul din care face parte să nu intre în parlament.

În aceste condiții, primarul gorjean se gândește ce va face în viitor, politic vorbind. ”În acest moment, nu știu viziunea Partidului Pro România, dar mai ales dacă viziunea partidului coincide cu viziunea mea de viitor, ca să mai continuăm împreună. Vreau să vă spun că eu sunt un oportunist politic și nu îmi permit în acest moment să am ideologii. Știu doar că în acest moment, ca să reușești să faci lucruri în comunitate, trebuie să fii undeva”, a declarat Mădălin Paliță.

Primarul este decis să părăsească Partidul Pro România și să se alăture celor care îl ajută să dezvolte comuna. ”Totul depinde de ce va face partidul meu de suflet, pentru că Pro România a fost și este partidul sufletului meu, dar, dacă nu se întâmplă lucruri mărețe, o să mă orientez spre un partid care îmi va oferi sprijin pentru comunitate. Vreau să văd cine mă ajută și apoi mă orientez. Nu mă interesează culoarea politică sau ideologiile partidului”, a mai precizat Mădălin Paliță.

La nivelul județului Gorj, Partidul Pro România a câștigat la alegerile locale trei mandate de primar. Este vorba de Mădălin Paliță la Dănești, Ion Ciocea la Bustuchin și Ion Gârniceanu la Jupânești.

Vizualizări: 5,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: