Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PSD și PNL au făcut alianță la Târgu Cărbunești

Liberalul Cosmin Brujan a fost votat joi viceprimar la Târgu Cărbunești, cu o largă majoritate, fiind susținut și de consilierii PSD. Brujan a fost viceprimar și în mandatul trecut, iar primarul PSD Dănuț Birău spune că a colaborat foarte bine cu el. 

De altfel, Birău l-a vrut de la început viceprimar pe Brujan, dar PNL a interzis liberalilor să facă alianțe la nivel local cu social-democrații. "A fost ales aseară viceprimarul orașului Târgu-Cărbunești. Este același viceprimar ca în mandatul trecut. Noi la Cărbunești nu ținem cont de culoarea politică, facem politica cetățenilor. Politica partidului o facem doar în campania electorală. Este bine sa avem deschideri la toate instituțiile, Prefectură, CJ, Guvern, pentru bunul mers al lucrurilor. Au fost două propuneri ale consilierilor și a fost votat domnul viceprimar cu 10 voturi", a spus primarul Birău.

Brujan a primit zece voturi în ședința de Consiliu Local, fiind susținut și de PNL, și de PSD. 

Vizualizări: 2,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: