Un primar din Gorj i-a scris lui Ciolacu: Țăranul vede în noi pe Dumnezeu, dar degeaba 

Supărat pe modificările legislative care îngreunează activitatea primăriilor în ceea ce privește punerea în executare a hotărârilor judecătorești precum și la emiterea titlurilor de proprietate pe terenuri și păduri, primarul din Bengești-Ciocadia i-a trimis o scrisoare președintelui Camerei deputaților, Marcel Ciolacu. 

 Edilul din județul Gorj i-a explicat toate problemele cu care se confruntă la nivelul unității administrativ teritoriale și speră să se rezolve ceva în acest sens prin modificarea legislației.

”Se emit hotărâri judecătorești care sunt aproape imposibil de pus în executare pentru a pune oamenii în posesie. Nu știu cum să le rezolvăm pentru că OCPI-ul face ceva, Direcția Silvică altceva, noi avem altă legislație și tot așa. Eu am făcut o adresă către domnul Ciolacu și mi-a răspuns că va da spre analiză această problemă în comisii”, a declarat Victor Geogia.

La nivelul comune Bengești-Ciocadia ar trebui restituiți proprietarilor cam 80 de hectare de pădure. ”Au dat o lege proastă și au trecut pădurile în patrimoniul Direcților Silvice. OCPI-ul se bate cap în cap cu Direcția Silvică iar țăranul vede în primărie pe Dumnezeu, dar degeaba  că noi dacă am putea i-am rezolva, dar nu depinde de noi. Dacă s-ar debloca situația asta, am mai avea de restituit la proprietari vreo 80 de hectare de pădure”, a mai spus Victor Geogia.

Vizualizări: 3,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: