Un primar din Gorj știe cine va fi viitorul președinte al României

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivilești, știe cine va fi viitorul președinte al României. Acesta susține că a discutat cu cineva de la Ministerul Afacerilor Interne și a aflat cine este pregătit să devină președinte în locul lui Klaus Iohannis.

Primarul din Gorj este sigur că informația pe care a primit-o este un reală. ”Actualul primar din Timișoara va fi viitorul președinte al României. Vă spun din sursă sigură. Mai am și eu oameni la București, acolo unde se dă ora exactă și știu ce va spun. Dominic Fritz ne va conduce țara. Asta se vrea. După Klaus Iohannis, el va fi. Vine din vest, Timișoara este deschiderea spre vestul Europei. Germania dictează totul și primarul din Timișoara e de-al lor. Mi-a spus clar că pe el în pregătesc și de ce nu e altul”, a spus Sorin Bucurescu.

Primarul are și o explicație pentru ceea ce crede și susține. ”De asta a fost pus să candideze la Timișoara. L-au scos primar să aibă timp să-l pregătească, să-l cunoască poporul român. Noi români nu mai avem. Alegem nemți acum, că așa trebuie, așa ni se impune. Voi să aibă președinte pe unul de-al lor. Noi trebuie doar să stăm cuminți. Mulți din cei care sunt la butoane au fost ajutați la timpul lor și de asta tac, nu zic nimic. Altcineva nu are cine. Traian Băsescu nu mai poate, Klaus Iohannis la fel, Călin Popescu Tăriceanu e deja bătrân s-a dus cu el, Dragnea salut, e pus bine, iar cu Victor Ponta să vedeți ce va fi”, a mai precizat Sorin Bucurescu.

Dominic Fritz este primul om fără cetățenie română ales vreodată primar în România.

Vizualizări: 6,566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: