Primari din Gorj, despre alegerile parlamentare: Ar trebui amânate

Alegerile parlamentare au devenit un subiect tot mai discutat în spațiul public. Mulți nici nu sunt de părere că aceste alegeri ar trebui să aibă loc, mai ales în contextul epidemiologic actual în care ne aflăm. Același lucru cred și unii primari din Gorj. De exemplu, primarul de la Dănești, Mădălin Paliță, spune că nu este momentul să organizăm alegeri și că oamenii nu vor ieși la vot.

”Părerea mea este că aceste alegeri nu trebuiau să fie făcute, având în vedere criza sanitară. Este un moment nepotrivit pentru că nici vremea nu ajută la stoparea virusului, iar perioada asta scurtă dintre locale și parlamentare va aduce o prezență foarte scăzută la vot”, a spus Paliță la Radio Infinit.

Primarul a mai spus și faptul că pandemia a afectat și localitatea pe care o păstorește: ”Oamenii sunt afectați din punct de vedere economic. Criza sanitară este una reală, dar din spate vine criza economică. Deja avem solicitări noi pentru ajutorul social”, a mai spus acesta.

Nici primarul de la Scoarța, Ion Stamatoiu, nu-și dorește alegeri pe data de 6 decembrie 2020, mai ales că spitalele sunt pline, spune el: ”Vedem ce se întâmplă, vedem situația din spitale. Situația este una critică și la nivelul comunei noastre. Se gândesc doar la alegeri. Pentru mine acest guvern este iresponsabil. Trebuie să lăsăm să treacă această iarnă, iar din primăvară pot fi alegeri. Imediat după alegerile locale a crescut numărul celor infectați”, a spus primarul Stamatoiu.

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: