Un primar îşi depune mandatul dacă Lupulescu devine prefect

Ion Ciocea, cel mai bun primar din Gorj dacă ar fi să socotim după rezultatul obținut la alegerile locale, nici nu vrea să audă de Octavian Lupulescu în fruntea Instituției Prefectului. Ciocea vine cu atacuri dure la adresa persoanei susținute de Dian Popescu, copreședinte USL, pentru funcția de prefect. Ciocea spune despre Lupulescu că este un milițian pensionar care nu are ce căuta în administrație.

Numirea lui Octavian Lupulescu în funcția de prefect de Gorj ar putea pune capăt USL-ului total din județ. Ion Ciocea, primarul care a obținut peste 90% din voturile cetățenilor din Bustuchin, spune că va merge până la depunerea mandatului dacă va fi nevoit să accepte propunerea lui Dian Popescu pentru funcția de prefect. ”Eu nu am muncit 16 ani ca să ajung să susțin un milițian pensionar la funcția de prefect, când avem atâția oameni capabili în jurul nostru. Acest om nu are ce căuta în administrație, nu vine acest Dian de doi ani să facă el legea în USL. Eu nu mă zbat toată ziua să avem rezultate ca să vină acest Dian să facă ce vrea el. Nu voi accepta niciodată, mai bine merg până la depunerea mandatului decât să accept așa ceva”, a declarat Ion Ciocea, vicepreședintele PSD Gorj.

Miza este funcţia de şef al poliţiei

Primarul din Bustuchin știe de ce Dian Popescu se luptă atât de mult să-l instaleze pe Lupulescu în scaunul de prefect. ”Pe Lupulescu l-a dat Caragea afară din Poliție și acum vrea să se răzbune. Dian Popescu are și el ciudă pe Caragea și vrea să-l schimbe și asta i-a promis Lupulescu, că dacă îl pune prefect face tot posibilul să-l schimbe pe Caragea. Acesta e dedesubtul. Eu nu sunt prieten cu Dian Popescu, dar de când am auzit de ce vrea să facă această mutare, nici nu mai vreau să aud de acest Dian. Noi nu punem oameni pe funcții ca să ne rezolvăm probleme personale”, a precizat Ion Ciocea.

Ce spun Dian Popescu şi Lupulescu

Liderul liberalilor gorjeni nu a comentat foarte mult ieri afirmațiile primarului Ion Ciocea. Dian Popescu nu i-a făcut decât o recomandare primarului, aceea de a se abține de la comentarii. ”Am mai spus că nu îi recomand decât să se abțină de la orice declarație în interiorul USL-ului. Nu are niciun drept să atace sau să vorbească urât despre un membru al alianței, atât îi transmit”, a declarat Dian Popescu, copreședinte USL.

Octavian Lupulescu a comentat și el ieri declarațiile primarului și s-a arătat extrem de surprins de atitudinea acestuia. Spune că Ion Ciocea este și va fi cel mai bun primar pe care l-a avut comuna Bustuchin dar ar trebui să nu se amestece în numirea prefectului. ”Domnul Ciocea este, a fost și va fi cel mai bun primar din Bustuchin. De ce să-și depună mandatul că nu înțeleg ce-l deranjează. Prefectul ce face, că nu stă cu dumnealui în birou ca să aibă atitudinea asta. Dânsul este un om politic cu mult mai multă experiență dar nu știu de ce face astfel de declarații”, a declarat Octavian Lupulescu.  

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: