Un primar liberal nu acceptă viceprimarul impus de partid

Primarul din Bălești, Mădălin Ungureanu, nu este de acord cu decizia PNL Gorj de a avea viceprimar. Ungureanu este primar liberal, dar s-a afișat cu PSD în campania pentru alegerile europarlamentare.

Cel mai probabil PNL vrea să își pregătească o variantă de rezervă pentru cazul în care Ungureanu va candida anul viitor de la PSD, așa că le cere consilierilor să pună viceprimar de la PNL. Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a dat și un termen de 15 zile. “Am trasat sarcină organizației noastre de la Bălești să depună la Consiliul Local Bălești un proiect de hotărâre prin care să fie ales un viceprimar și bineînțeles să propună un consilier al PNL. Noi acolo avem majoritate și de doi ani primăria nu are viceprimar. Au 15 zile la dispoziție să facă o ședință de BPL, să stabilească persoana pe care o consideră potrivită”, a transmis vineri Vîlceanu.

Așa cum era de așteptat, primarul Mădălin Ungureanu nu este de acord. “Nu sunt de acord cu propunerea lui Dan Vîlceanu. I-aș recomanda să se ocupe de organizația de la județ, să lase la Bălești, că aici treburile merg foarte bine în administrația locală. Dacă va face acest lucru, îi transmit prin intermediul dumneavoastră că o va face peste hotărârea și voința primarului”, a spus Ungureanu la Radio Infinit. “Cum adică să vină Vîlceanu să impună viceprimar la Bălești? Pentru ce să impună viceprimar? I se pare lui Vîlceanu Dan că nu se face administrație la Bălești?”, a mai spus Mădălin Ungureanu. (A.A.)

Vizualizări: 3,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: