Un primar PNL din Gorj explică alianţa cu PSD

Constantin Bobaru a fost reales primar al oraşului Bumbeşti Jiu cu susţinerea Partidului Naţional Liberal. Bobaru a reuşit să scoată PNL pe primul loc la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, dar are nevoie de încă un partid pentru a face majoritate. Acesta a explicat la Radio Infinit că va face majoritate cu PSD, chiar dacă liderii de la Târgu Jiu se vor opune.
Reporter: PNL nu a obţinut un rezultat foarte bun la alegeri. Cine e de vină?
Constantin Bobaru: Va trebui scăpat de cei care doar chibiţează în politică. Sunt mulţi, dar voi spune la partid. Este vorba de oameni care vor să fie peste tot, pe toate funcţiile. Veşnicii oameni care se pretind a fi pe toate listele. Oamenii ăştia trebuie să facă pasul înapoi dacă au demnitate în politică.
Reporter: Ce v-a nemulţumit cel mai mult?
Constantin Bobaru: Mie îmi produce un gust amar faptul că PNL a fost bătut de PSRo la Târgu Jiu. Este un lucru greu de digerat. Să vedem care sunt cauzele. Le dezbatem în cadrul partidului.
Reporter: Dvs. aveţi majoritate la Bumbeşti Jiu?
Constantin Bobaru: Am opt consilieri din 17. Aş fi vrut să am nouă. Nimeni nu poate să ia totul în politică. Eu vreau să iar viceprimar de la altă formaţiune politică. PNL a fost pe primul loc şi la Consiliul Local, şi la Consiliul Judeţean. Voi avea un viceprimar cu siguranţă de la PSD.
Reporter: Să vedem ce vor cei de la partid.
Constantin Bobaru: Voi face majoritate cu PSD indiferent ce spun alţii. Nu cred că vor încerca altceva şi nici dacă vor încerca nu vor avea succes.

Vizualizări: 3,935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: