Un salariat al CE Oltenia are nevoie de ajutor

Un inginer din Complexul Energetic Oltenia, diagnosticat cu o boală gravă, are nevoie de ajutor financiar. Apelul umanitar a fost postat de Sindicatul Liber EMC Roșia pe pagina de socializare.

APEL UMANITAR!
Dragi prieteni, 
Sindicatul Liber EMC Roșia vă solicită să acordați câteva clipe acestui mesaj, în care vă strigă glasul disperat al unui coleg din CE Oltenia.

El se numește Stavaru Florinel, lucrează in CE Oltenia ca inginer, ocupând funcția de adjunct șef Cariera Roșia, și locuiește in Tg-Jiu, Jud. Gorj. În urmă cu câteva luni, simțindu-se slăbit, a fost internat la INSTITUTUL CLINIC FUNDENI, unde a fost diagnosticat cu tumoră malignă a rinichiului stâng, în urma căreia rinichiul a fost extirpat.

Din păcate, rezultatul analizelor în urma operației nu a ieșit cum ar fi trebuit și necesită un tratament foarte costisitor în continuare, diagnosticat cu Eco CT, cu nodul pulmonar UD de circa 2 cm cu aspect incert. Familia acestuia nu are banii necesari acestui tratament.

Noi toți îl putem ajuta sa stângă banii necesari tratamentului.

Suntem siguri că în viață faptele bune sunt răsplătite, iar un gest făcut din tot sufletul aduce întotdeauna un sentiment de bucurie unic. Dăruind, îți oferi ție șansa de a fi un om mai bun!

Contul deschis pe numele Stavaru Florinel este:

RON: IBAN
RO16INGB0000999907928724
deschis la ING Bank. 
Titular de cont este Stavaru Florinel.

„Împarte-ţi pâinea cu cel flămând şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acoperă-l şi nu întoarce spatele semenului tău!” (Isaia 58:7)

Vă mulţumim foarte mult, dragi prieteni!
Fiţi binecuvântaţi!

Vizualizări: 8,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: