Un şef de la PDL, în barca PP

Liderul Partidului Poporului-Dan Diaconescu, Constantin Căruntu, a declarat ieri într-un interviu că a mai făcut o achiziţie. Este vorba despre fostul şef de la PDL Târgu Jiu, Petre Traşcă. Mai mult, Căruntu a infirmat şi zvonurile privind schimbarea sa din fruntea PP-DD.

Este adevărat ca s-a înscris în partid democrat liberalul Petre Traşcă?

Da, este adevărat, dar nu vreau să comentez foarte mult acest subiect. Pot să vă spun că are adeziune de o săptămână.

Are o funcţie în cadrul partidului?

Da, este vicepreşedinte.

Sunt zvonuri cum că aţi putea fi schimbat din funcţia de preşedinte al PP-DD de la Gorj, cum comentaţi?

Vreau să vă spun că acum trei zile am avut o discuţie cu cei de la Bucureşti şi am susţinere totală. Am fost dat chiar ca exemplu, deoarece am preluat partidul cu 5 organizaţii şi acum are 50. Astea sunt nişte zvonuri ale unor sergenţi care nu au ce face şi dau telefoane pe la Bucureşti.

De unde aceste zvonuri?

Nu ştiu, dar şi dacă ar fi aşa, poate mi-ar face un bine, pentru că am reintrat în politică fără acordul familiei. Familia nu a fost de acord şi le-aş face o bucurie.

Ce planuri aveţi pentru perioada următoare?

Pot să vă spun că am vorbit cu 6 primari de la alte partide care vor veni la noi. Nu vă spun cine, cum fac alţii, dar veţi avea surprize în următoarele două săptămâni. Am vorbit şi cu mai mulţi consilieri locali şi judeţeni. Nu pot să vă spun decât că ne întărim organizaţia.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: