Un tânăr de 24 de ani, reţinut după un accident rutier de pe 1 decembrie

IPJ Gorj a anunţat ieri că suspectul unui accident ce a avut loc pe 1 decembrie 2013 la Bengeşti a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului şi Judecătoriei Novaci cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului implicat în accidentul de circulaţie a fost B.I.L., de 24 ani, din comuna Prigoria, judeţul Gorj, şi nu gorjeanul de 51 de ani care şi-a asumat vina. Victima accidentului de circulaţie, tânărul de 21 de ani, a decedat ulterior.

Bărbatul de 24 de ani este acuzat de ucidere din culpă şi refuzul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Reamintim că pe 1 decembrie 2013, ora 02:04, poliţiştii din Novaci au fost sesizaţi prin 112 de B.I., cu privire la faptul că pe D.N. 67, pe raza com. Bengeşti Ciocadia a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a rezultat faptul că B.D., de 51 ani, din comuna Prigoria, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Polovragi în direcţia Bengeşti Ciocadia, pe fondul neatenţiei a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat accidentarea unui tânăr de 21 ani, pasager în autoturism. Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au constatat că ulterior producerii evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, revenind după aproximativ 40 minute. Fiind  testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: