Un tren a luat foc în mers. Zeci de călători, în pericol!

Un tren a luat foc, miercuri, în Vâlcea. Trenul avea călători și mergea pe ruta Sibiu - Râmnicu Vâlcea când a izbucnit incendiul. Circa 70 de călători erau în tren și au ieșit la timp din vagoane.

"Din fericire, nu au fost persoane rănite, călătorii existenți , in jur de 70 de persoane la număr, autoevacuându-se până la sosirea echipajelor de intervenție. Pentru limitarea propagării incendiului, s-a luat măsura decuplării locomotivei de restul garniturii. În același timp, pompierii au acționat pentru răcirea zonei compartimentului motor, unde zona era supraîncălzită.

La scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul a fost stins în fază incipientă, ulterior fiind asigurată răcirea compartimentului motor timp de aproape două ore. 

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la conductorii electrici neizolați corespunzător. Aproximativ jumătate din pasagerii din tren și-au reluat călătoria cu alte mijloace de transport găsite individual, restul călătorilor așteptând preluarea de către o altă garnitură", a transmis ISU Vâlcea. 

Galerie foto




Vizualizări: 1,817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: