Un tren care mergea spre Târgu Jiu a luat foc. 50 de călători au fost evacuați

Momente de coșmar pentru 50 de persoane care se aflau într-un tren care ar trebui să ajungă la Târgu Jiu. Două vagoane au fost cuprinse de flăcări, dar oamenii au văzut focul la timp și au alergat în celelalte vagoane. În tren, se aflau în total 100 de călători. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cele două vagoane au fost decuplate și urmează să fie ridicate de pe calea ferată. Traficul în zonă este blocat.

Incidentul s-a petrecut în stația Măldăeni, din județul Teleorman. Trenul în care se aflau oamenii merge pe ruta București – Târgu Jiu și urma să ajungă la Târgu Jiu, în această seară, la ora 20. Cel mai probabil, va înregistra întârzieri din cauza acestui eveniment.

Traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relația București –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane. Călătorii au fost transbordați în primele trei vagoane, acestea fiind decuplate de ultimele două care au luat foc. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. În acest moment, pompierii acționează pentru lichidarea incendiului, au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic.

Vizualizări: 14,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: