Unde s-ar putea muta petrecerile de pe insuliţă

Solicitarea locatarilor din cartierul Bicaz, care au cerut să nu mai fie organizate Zilele Oraşului şi Festivalul Berii pe insuliţă, nu a fost analizată încă de autorităţile locale. Terenul primit de la Ministerul Apărării Naţionale, în apropiere de unitatea militară, ar putea fi o soluţie.

Viceprimarul Aurel Popescu i-a solicitat primarului Marcel Romanescu să vină cu soluţii. „Eu revin cu aceeaşi solicitare. Pentru luna iulie să avem un proiect de hotărâre care să aibă la bază acest material prin care ni se solicită altă locaţie. E important să discutăm aceste lucruri. Am solicitat asta şi în şedinţele de comisii şi văd că nu am fost luat în seamă. Să avem luna viitoare o soluţie”, a transmis Aurel Popescu.

„Am înţeles!”, i-a răspuns primarul Romanescu, subliniind că anul acesta „e exclus să modificăm locaţia. Am primit de la Ministerul Apărării Naţionale cele 40 de hectare. Avem o zonă de agrement. Trebuie să vedem dacă putem amenaja acolo un spaţiu destinat acestor evenimente”, a mai declarat primarul. „Analizaţi-o bine să nu mai deranjăm cetăţenii!”, a fost mesajul consilierului PSD Cristian Toader Pasti.

Localnicii din cartierul Bicaz se plâng de mizeria pe care o lasă în urmă petrecăreţii, de muzica dată la maximum până spre dimineaţă şi de mirosul de fum de grătar, aerul devenind greu de respirat în perioada petrecerilor de pe insuliţă. (M.M.)

Vizualizări: 3,903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: