Localnicii din Bîrseşti nu vor padoc în cartierul lor

Zeci de localnici din cartierul Bîrseşti au semnat o petiţie prin care solicită Primăriei Târgu Jiu să nu construiască în zonă padocul de câini. Oamenii se plâng de mirosul insuportabil emanat de groapa de gunoi din apropiere şi spun că nu sunt de acord să fie aduşi acolo şi câinii de pe străzi.

Unul dintre semnatarii petiţiei a solicitat consilierilor locali să ia în calcul dorinţa lor. „Noi am strâns semnături. Nimeni nu este de acord să aduceţi acolo câinii. Am înţeles că vor fi o mie de câini strânşi în acel padoc. Noi nu ne dorim acest lucru. Şi-aşa ne-aţi adus groapa de gunoi. Să-l ducă la Târgu Cărbuneşti domnul Pasti dacă tot a fost de acord să fie făcut acel padoc la Bîrseşti. Vă invit, dragi aleşi, să veniţi la masă, la mine acasă, într-o seară, la 19.00. Să vedeţi cum stăm noi acolo şi cât de tare miros gunoaiele de la groapa de gunoi! Acum vreţi să ne aduceţi acolo şi câinii?”, a fost opinia târgujianului.

Primarul Marcel Romanescu a promis să ia în discuţie problemele ridicate de localnicii din strada Carierei, unde va fi construit noul adăpost pentru câinii maidanezi, în acest an. (A.A.)

Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: