Unde se ard homosexualii înainte să ardă în iad

Vai de noi, că n-avem ce să mâncăm! Scriam recent, chiar aici, despre situația disperată a 1,5 milioane de copii în țara asta, care trăiesc în sărăcie și disperare. Condamnați la tristețe și la suferință.
Păi, să mă scuzați, dar dacă bieții copii ar fi avut norocul ca părinții lor să fie homosexuali, ar fi existat două opțiuni: prima, să nu-i mai fi făcut deloc (ceea ce nu era așa rău pentru nimeni). Sau, a doua, să fi fost înfiați de niște homosexuali. Mai mult ca sigur trăiau nu doar în condiții materiale mai bune în acea familie, ci și într-o atmosferă mult mai propice creșterii unui copil.
Cu toate astea, 3 milioane de români s-au mobilizat să strângă semnături împotriva căsătoriilor gay. Vă dați seama ce-i preocupă pe ei? Îi preocupă ce fac niște persoane private cu propriile genitale, în intimitatea propriului dormitor. ”Coaliția pentru Familie”, ziceți? Mie mult mai sincer și mai la obiect mi s-ar părea numele ”Coaliția pentru P**a-n P***ă”. Ce, nu-i așa? Cu asta se ocupă oamenii. Cu sex normal, lăsat de Dumnezeu. Și bănuiesc că și contracepția și avortul sunt rele. Daaa! Foarte rău, te vede Doamne Doamne! Mai bine să turnăm copii ca țiganii și ca iepurii și să-i lăsăm să se chinuie pe lângă noi, decât să apelăm la cauciucul Diavolului, ptiu ptiu ptiu!
Și cel mai jenant mi se pare că toate astea se petrec acum. În 2016! Românii sunt retardați și când vine vorba să fie proști. Păi băăă, proștilor, proștii din țările civilizate au fost atât de proști cum sunteți voi prin anii ’60. Gata, a trecut, nu mai dați din gură, cretinilor, că deja e legal să te căsătorești cu oricine, dacă e consimțit actul. Deci voi ce să mai faceți, acum, altceva decât să vă înscrieți într-o bătălie pe care deja ați pierdut-o?
Absolut grețoasă și președinta respectivei ”Coaliții”, numita Liana Stanciu. Căsătorită cu sfertocelebrul ”Miță de la Bere Gratis”. Dacă Dumnezeu chiar există (cum cred ei), Liana Stanciu o să afle cât de curând că Miță o înșală cu Marcel, paznicul blocului în care locuiesc. Se ard în c*r când e Liana plecată la serviciu, fac poștă o sticlă de Bucegi la pet și își fac planuri de viitor pentru când căsătoria gay va fi legală și aici, la noi, în Evul Mediu românesc. Casă de piatră, Miță și Marcel!

Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: