Florin Prunea ştie cine va fi noul antrenor al Craiovei

Tot mai multe voci din fotbalul românesc dau ca sigură mutarea selecționerului Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Florin Prunea, fostul manager al lui Dinamo și om cu conexiuni importante în fotbalul românesc, afirmă că Mirel Rădoi și Mihai Rotaru au bătut palma.

Partida cu Irlanda de Nord ar putea fi ultima pentru Mirel Rădoi la cârma naționalei. Florin Prunea este convins că selecționerul a luat decizia și va merge să antreneze Universitatea Craiova.

Florin Prunea este convins că Mirel Rădoi nu va prinde preliminariile viitoare ale naționalei. Fostul oficial al lui Dinamo spune că are informații sigure despre plecarea selecționerului la Craiova, acolo unde este așteptat de Mihai Rotaru. „Eu din ce știu va fi antrenorul Craiovei. Nu doar eu știu, toată lumea fotbalului știe asta. Oamenii cu care am vorbit la Craiova, da, asta mi-au zis. Va fi antrenorul lor. Am jucat și eu pe acolo, am luat un titlu, o cupă. Da, va fi noul antrenor, și foarte bine face! Nu e 100%, ci 300%. Mirel e corect”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Florin Prunea spune, printre rânduri, că numirea lui Rădoi la cârma naționalei a fost o greșeală și că dacă Federația ar fi ales nume cu experiență, naționala ar fi fost acum calificată la Euro 2020.

„Să mai avem și noi licență când mai antrenăm, să păstrăm și noi niște proporții. Părerea mea e că trebuie să fie un antrenor foarte capabil în locul lui. Pițurcă, Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Hagi. Cu ei ne calificam la Euro! Ne-am luat niște angajamente, guvernul a făcut stadioane, trebuia să îi aducem din timp”, a încheiat Prunea.

Vizualizări: 1,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: