Uneperiştii câştigă teren pe zi ce trece

Uneperiştii au început să revendice funcţiile obţinute în urma protocolului semnat cu PD-L Gorj. Un exemplu concret este cel al Danielei Negoiţă, proaspăta uneperistă care a câştigat concursul pentru funcţia de director adjunct al Casei de Pensii Gorj  în urma unui concurs susţinut la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Daniela Negoiţă a semnat adeziunea la UNPR Gorj în urmă cu nici o lună, iar luni a susţinut ultima probă, respectiv interviul, pentru obţinerea funcţiei de director adjunct al Direcţiei Stabiliri şi Plăţi Presaţii din cadrul Casei Judeţene de Pensii. Cum acest post a fost obţinut în urma semnării protocolului cu PD-L, ea a fost şi singura candidată pentru această funcţie. Daniela Negoiţă a promovat concursul cu nota 9 la proba scrisă şi nota 7.80 la ce-a de-a doua probă, interviul. Până în prezent ocupa această funcţie interimar. Aceasta se mândreşte cu rezultatele obţinute la concurs. “Am fost admisă cu media generală 8.40 şi cred că sunt în primii trei la nivel naţional. Au mai participat şi candidaţi pentru funcţia director adjunct a circa 20 de Case de Pensii din ţară. Examenul a fost foarte dur, notele au fost destul de mici”, a declarat Daniela Negoiţă. 

Negoiţă, uneperistă fără voie

Proaspăta directoare adjunctă a Casei de Pensii Gorj, Daniela Negoiţă mai spune că nu a fost alegerea ei să facă parte din Uniunea Naţională pentru Progresul României filiala Gorj şi că a trebuit să treacă la această formaţiune politică dat fiind faptul că postul pe care şi l-a dorit i-a fost repartizat UNPR în urma acordului semnat cu PD-L Gorj. “Am semnat adeziunea la UNPR în urmă cu două-trei săptămâni, până atunci nu am aparţinut niciunui partid politic. Nu l-am ales eu, ştim foarte bine cum s-au făcut împărţelile”, a mai spus  Daniela Negoiţă.  

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: