Uneperiştii şi peremiştii au aceleaşi obiective

Planurile PRM Gorj pentru 2012 sunt asemenea celor de la UNPR Gorj. La alegerile din 2012, peremiştii vor şapte primării şi cât mai mulţi consilieri locali şi judeţeni. Deocamdată nu ştiu pe cine vor susţine la Consiliul Judeţean sau la primăria Târgu Jiu.

PRM Gorj ştie de ce a căzut în gol la alegerile din 2008: proasta organizare a fost de vină pentru faptul că nu au câştigat nicio primărie în Gorj, iar în Consiliul Judeţean nu au decât doi reprezentanţi. Odată învăţată lecţia, aceştia sunt convinşi că în 2012 nu vor mai fi luaţi pe nepregătite şi sunt siguri că în şapte localităţi gorjene vor pune primari de-ai lor.

Membrii PRM se chinuiesc în această perioadă să caute persoane competente pe care să le scoată în faţă la alegerile din 2012. Deocamdată nu le-au găsit, iar căutările continuă. „Nu am stabilit deocamdată care vor fi persoanele desemnate să candideze la primării. Trebuie să ne întâlnim şi să vedem cu cine ieşim în faţă. Cu siguranţă vor fi persoane publice, cu imagine nepătată, care vor avea toate şansele de câştig”, susţine Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedinte PRM Gorj.

OBIECTIVE

Uniunea Naţională Pentru Progresul României Gorj are aceeaşi ţină, şapte primari. Preşedintele Marius Vlaicu susţine că pentru alegerile din anul 2012 şi-a propus să câştige 10% din electorat, iar ca număr de primării au acelaşi procent.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: