Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Unii revin, alţii sunt incerţi

Pe lângă Nicoară, pandurii ar putea avea şi alte absenţe la Cluj. Fundaşul stânga Alexandru Vlad şi Băcilă s-au antrenat ieri separat şi sunt incerţi pentru duelul cu campioana. Nici Matulevicius nu s-a pregătit la capacitate maximă. Golgeterul pandurilor a efectuat sprinturile alături de colegi, dar s-a ferit să se bage la jocul şcoală din cauza unei probleme la picior. În timp ce restul colegilor se băteau pentru un loc în primul 11 sub atenta supraveghere a lui Pustai, Matulevicius a fost luat separat de preparatorul fizic, Bajko. Lituanianul a lipsit şi etapa trecută cu Petrolul din cauza unei suspendări iar pandurii au suferit în atac. Deocamdată Lemnaru şi Popin nu se ridică la nivelul masivului atacant adus din Polonia de la Cracovia. Sunt totuşi şanse destul de bune ca Matulevicius să se refacă până vineri, caz în care va fi mai mult ca sigur titular. Mingote şi-a revenit după uşoara comoţie suferită la faza penalty-ului acordat Petrolului în minutul 45. Portughezul a fost schimbat atunci cu Lazar la pauză, dar acum e apt 100% si rămâne prima opţiune a lui Pustai. Şi asta în ciuda faptului că Lazar nu s-a mişcat deloc rău contra petroliştilor şi a arătat că poate  fi o soluţie pentru poartă. Ce-i drept şi Mingote a apărat bine în primele etape din acest retur.  Faţă de meciul cu Petrolul, Pustai se pregăteşte să-l folosească pe Pleaşcă în locul lui Unguruşan, pe Cristea dacă Vlad nu e recuperat la timp, dar şi pe Grigoraş în locul lui Popin. Răduţ are şanse mici să fie titular, Pustai preferându-l în locul lui fie pe Predescu, fie pe Ibeh. Culmea, deşi Mamele a jucat slab cu Petrolul, Pustai pare să mizeze în continuare pe fundaşul sosit de la Chiajna în detrimentul lui Rada.

Pandurii la Cluj:

Mingote – Pleaşcă, Viera, Mamele, Cristea – Anton, Nistor – Grigoraş, Voiculeţ, Predescu (Ibeh) –  Matulevicius (Lemnaru).

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: