Clubul Pandurii are un nou preşedinte. Primul obiectiv: licenţierea!

Pandurii Târgu Jiu are începând de vinerea trecută un nou preşedinte al Consiliului de Administraţie, Mihai Prunariu. Acesta îl înlocuieşte pe Eugen Pârvulescu, care va rămâne preşedinte executiv. Totodată, în şedinţa AGA s-a decis ca Succes Nic Com să stea în preajma clubului ca sponsor, nu în calitate de asociat.

Eugen Pârvulescu şi-a pierdut calitatea de preşedinte al CA Pandurii, după ce sindicatele miniere i-au retras sprijinul. La mijlocul săptămânii trecute, Florin Cârciumaru declara că, în şedinţa AGA a clubului de fotbal de la Pandurii, membrii asociaţi vor găsi o soluţie pentru păstrarea lui Pârvulescu în această funcţie. La şedinţa de vineri, care se pare că a fost una mixtă, organizată împreună cu consiliul de administraţie, s-a decis cu totul altceva. “În şedinţa AGA s-a decis ca Mihai Prunariu să ocupe funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie. Domnul Pârvulesu rămâne preşedinte executiv, aşa cum a mai fost”, a declarat Aurel Popescu, reprezentantul primăriei în consiliul de administraţie al clubului.

Prunariu: Nu sunt incompatibil!

Prunariu este vicepreşedinte al PSD Gorj, dar şi preşedinte la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj. Rămâne de văzut dacă funcţiile sunt compatibile între ele sau Prunariu va renunţa la celelalte pentru a rămâne şef la Pandurii. Prunariu spune că nu s-ar afla în niciun fel de incompatibilitate. “Sunt două asociaţii şi nu există incompatibilitate. Sunt preşedintele Asociaţiei Judeţene de peste 8 ani, fac politică de 2 ani, niciodată nu le-am încurcat. În momentul de faţă eu nu sunt în nicio incompatibilitate”, a spus Mihai Prunariu.

Noul preşedinte al consiliului de administraţie mai spune că principalul său obiectiv este obţinerea licenţei, dosarul urmând să fie depus în data de 17 martie la Federaţia Română de Fotbal. Totodată, Prunariu spune că va face şi o evaluare a clubului.

Succes Nic Com va fi sponsor

Tot la şedinţa de vineri s-a decis calitatea societăţii Succes Nic Com în cadrul clubului de fotbal. “Firma Succes este principalul sponsor al clubului. Domnul Sarcină şi-a manifestat dorinţa de a fi sponsorul clubului, nu asociat”, a mai spus Prunariu, fără să precizeze cu ce va participa în concret această societate la susţinerea echipei de fotbal.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: