Universitatea Craiova poate lua titlul în Liga 1

Universitatea Craiova este una dintre candidatele la titlu în acest sezon şi oltenii au mare încredere acum în şansele lor. Chiar dacă a pierdut o serie de jucători antrenorul Corneliu Papură crede în continuare că poate lua titlul şi la fel s-au exprimat şi o serie de jucători.

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, este optimist în privinţa şanselor la titlu. Tehnicianul oltenilor spune că lotul de care dispune este suficient de puternic pentru realizarea acestui obiectiv. „Cu siguranţă cred în titlu, avem şanse, mai avem 8 meciuri şi avem şanse şi jucători care pot câştiga titlul. Suntem la egalitate cu locul 2 şi la 4 puncte de primul loc, iar în următoarea etapă primele două au meci direct. Sunt destule puncte puse în joc, se poate întâmpla orice. Cred că am arătat potenţial şi în meciurile pe care le-am pierdut” a spus Corneliu Papură la Oltenia TV.

Deşi elevii săi se antrenează deja, în grupuri de câte 3, la cantonamentul din Lunca Jiului, Corneliu Papură, crede că nu sunt suficiente 3 săptămâni de pregătire comună înainte de a se relua sezonul, existând risc de accidentări pentru jucători, mai ales că se va juca din 3 în 3 zile. „Trei săptămâni este puţin, ar fi mai bine să reluăm campionatul pe 15-20 iunie. E complicat pentru un jucător să joace din 3 în 3 zile, după numai 3 săptămâni de pregătire. Jucătorii se pot accidenta foarte uşor sau nu pot avea un ritm bun de joc. Încercăm să ne adaptăm, fiindcă pentru toţi vor fi aceleaşi condiţii. Important este să ne vedem sănătoşi” a spus Papură.

Tehnicianul oltean a împărtăşit ce a făcut în această perioadă de pauză de la întreruperea campionatului când a urmărit meciuri, a văzut noi jucători, a încercat să fac programe de pregătire pentru următoarea perioadă şi a citit.

Chiar dacă el a fost contestat de suporteri şi în momentele în care echipa a avut rezultate bune, Corneliu Papură consideră că echipa sa va avea cel mai mult de suferit fiindcă se va juca fără spectatori la reluarea sezonului.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: