Universitatea Craiova pregăteşte listarea la bursă

Preşedintelel Universităţii Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit despre două schimbări istorice pe care le pregătește Universitatea Craiova. Viitorul președinte al clubului va fi ales prin vot de către suporteri. În plus, clubul lui Mihai Rotaru va fi listat la bursă.

Universitatea Craiova a avut un sezon sub așteptări, iar Mihai Rotaru și compania vor avea în noul campionat cel puțin o rivală în plus, FC U Craiova, care a revenit în Liga 1. O altă provocare pentru Universitatea va fi alegerea noului președinte. Mandatul lui Sorin Cârțu va expira în curând, iar oficialii clubului au lansat pentru abonaţi posibilitatea de a alege viitorul preşedinte.

Sorin Cârțu a vorbit despre posibilele alegeri pe modelul socios. Spune că va face un sondaj, ca să afle voința fanilor. Fostul mare jucător din Bănie a dezvăluit și planul lui Mihai Rotaru în urma căruia clubul să ajungă să fie listat la bursă. „La 30 iunie termin mandatul, nu e o problemă să mă schimbe cineva. E interesantă inițiativa cu alegerea președintelui. Poate candidez, nu m-am decis, mai e până în februarie. Mai stau, mă mai gândesc. Nu vreau stresul pe care l-am avut ca antrenor, iar pe viitor președintele ar trebui să-și asume anumite responsabilități. Eu nu am vrut să angajez antrenor, nu am concediat pe nimeni, nu m-am implicat în transferul de jucători. Voi face un sondaj să văd dacă fanii au încredere să le reprezint interesele. Am crescut cu dragostea oamenilor. Trebuie să văd o susținere. Nu trebuie neapărat să fie din Craiova, poate să fie din altă parte. Eu nu aș schimba pe nimeni din club, toate compartimentele, marketing, economic, sunt la nivel elevat. M-aș implica în deciziile tehnice. Cred că Ouzounidis continuă, nu s-a pus problema schimbării antrenorului. În 2023 urmează listarea la bursă. Este greu să ții clubul ca domnul Rotaru, la acest nivel, e o încercare, o provocare mare de tot”, a declarat Sorin Cârțu la DigiSport.

Vizualizări: 462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: