Pandurul Felipe Acosta vrea să joace în Liga 1

Jucătorul care a impresionat la Pandurii Târgu Jiu în ultimul sezon a fost columbianul Felipe Acosta, Cu un fizic impozant, de 1,92 metri, Acosta a arătat că este un fotbalist redutabil în duelurile aeriene, dar şi un bun marcator.

Pandurii a avut în fiecare sezon jucători care au plecat la prima ligă, chiar dacă evoluţia echipei nu a fost una strălucită. Neplătiţi, dar având totuşi condiţii bune de pregătire, jucătorii au găsit totuşi o motivaţie să evolueze cât mai bine, aceea de a face un pas înainte în carieră. Brînzan, Vodă, Blejdea sau ultimul plecat, Martin Remacle, sunt doar câteva exemple din ultimele sezoane. Aceştia ar putea fi urmaţi în prima ligă de Acosta care spune că s-a acomodat în România şi ar vrea să joace  în prima ligă.

“Din cauza pandemiei, a fost mai greu să cunosc multe locuri din România, să ies mai mult, dar am avut câteva experienţe plăcute în această ţără şi am cunoscut câţiva oameni deosebiţi. Îmi place şi oraşul Târgu Jiu, este drăguţ aici iar Pandurii m-a ajutat să vin în această ligă şi a fost o nouă experienţă profesională”, a mărturisit Acosta, care vrea să facă un pas înainte în cariera sa şi să joace în Liga 1: „Înainte de a veni la Pandurii am jucat în a treia divizie spaniolă, a fost o ligă dificilă însă tot timpul privesc înainte şi încerc să cresc. Sper să evoluez şi în prima ligă din România, este visul meu, să urc pas cu pas şi să profit de talentul meu”.

Mijlocaşul a mai spus că şi-a îmbunătăţit nivelul de joc în perioada petrecută la Pandurii, echipă pentru care a marcat 5 goluri.

Vizualizări: 615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: