Universitatea Craiova vrea un fotbalist crescut de Benfica Lisabona

Laurențiu Reghecampf se pregătește să îl aducă la Universitatea Craiova pe Ruben Pinto. Jucătorul de 29 de ani a crescut la puternica academie a clubului Benfica Lisabona.

Universitatea Craiova încă speră în acest final de sezon că va reuși să câștige titlul în Liga 1 sau măcar să se claseze pe poziția secundă, cu toate că șansele sunt destul de mici. Echipa din Bănie este la patru puncte în spatele formației lui Gigi Becali și la șase „lungimi” în urma liderului. Oltenii își fac deja calculele pentru sezonul următor.

Laurențiu Reghecampf are sprijinul conducerii, astfel că tehnicianul deja își face calculele pentru sezonul următor. Antrenorul le-a transmis oficialilor Universității Craiova că și-l dorește pe Ruben Pinto, în vârstă de 29 de ani, care poate ajunge în Bănie în această vară, potrivit Digi Sport.

Mijlocașul defensiv Ruben Pinto evoluează în prezent pentru Fehervar, însă în această vară îi expiră înțelegerea cu gruparea din Ungaria. Astfel, portughezul va putea semna cu Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, fotbalistul valorează în prezent 600.000 de euro. Cea mai mare cotă de piață a avut-o în 2018, 2.200.000 de euro.

Ruben Pinto a crescut la juniorii clubului Benfica Lisabona, apoi la seniori a evoluat pentru Benfica 2, Pacos Ferreira, Belenenses (toate Portugalia), ȚSKA Sofia (Bulgaria) și Fehervar (Ungaria).

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: