Sala de conferinţe folosită în loc de vestiar la Sala Sporturilor

Primarul Marcel Romanescu a promis că va discuta cu cluburile de fotbal care au copii şi juniori ce joacă pe terenul sintetic din Târgu Jiu şi le va rezolva problema vestiarelor. După o lună de la ultimatumul dat de AJF Gorj, copiii şi juniorii tot nu au acces la vestiarele de la Sala Sporturilor şi stadion, deşi în acest week-end nici o echipă nu a avut meciuri acolo.

Problema echipelor de copii şi juniori care joacă pe terenul sintetic de la Târgu Jiu nu s-a rezolvat. Duminică, juniorii clubului ACS Viitorul Târgu Jiu s-au echipat pe scaune, în sala de conferinţe a Sălii Sporturilor, deşi vestiarele acesteia erau goale, la fel ca şi cele ale stadionului, care stau sub cheie.

Oaspeţii şi arbitrii de la meciurile celor de la ACS Viitorul s-au putut echipa în vestiarele celor de la Pandurii, la intervenţia lui Marin Condescu, care le-a permis accesul în vestiarele clubului.

În ceea ce priveşte gazdele, pentru juniorii de la ACS Viitorul, nu s-a putut deschide nici măcar un vestiar din cele patru de la Sala Sporturilor.

Nici nu se ştie exact cum se face accesul la vestiare în week-end, atunci când echipele CSM Târgu Jiu nu au meciuri şi sala este închisă, doar echipele CSM având cheia de la Sala Sporturilor.

Directorul CSM, Robert Bălăeţ, spunea recent că nu el stabileşte cum se face accesul în sală, dar echipele clubului primăriei au acces oricând. „Nu este nici treaba mea cum se face accesul, nu răspund eu de Sala Polivalentă, ei trebuie să ia legătura cu cei de la Direcţia de Patrimoniu. Foarte rar să întâmplă ca noi în week-end să nu jucăm dar, eu din ce ştiu, este o comunicare foarte, foarte bună cu Direcţia de Patrimoniu. CSM nu are nici o treabă în stabilirea acestor lucruri, cine joacă, când şi cum. Noi doar folosim sala atâta timp cât avem antrenamente şi meciuri”, preciza Bălăeţ atunci când şeful AJF, Mihai Prunariu, avertiza echipele să rezolve problema vestiarelor.

Duminică, nici un meci de fotbal nu s-a jucat pe stadion, şi nici un meci al echipelor CSM nu era programat în sală, dar, cu toate acestea, juniorii s-au echipat pe scaune, în sala de conferinţe. Asta probabil şi pentru că la sală angajaţii lucrează doar de luni până vineri iar meciurile sunt programate sâmbăta şi duminica. Nu există deocamdată un administrator la teren care să se ocupe de programarea echipelor la vestiare şi la meciuri, doar AJF Gorj având grijă ca echipele să fie programate pe teren la ore diferite şi meciurile să nu se suprapună. 

Galerie foto



Vizualizări: 637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: