UNPR Gorj susţine candidaţii PSD la parlamentare!

Progresiştii gorjeni au renunţat la ideea de a solicita un colegiu, după ce li s-a transmis de la nivel central că astfel de pretenţii pot fi emise doar în condiţiile în care au parlamentari în funcţie. Prim-vicepreşedintele Marius Vlaicu a declarat că va avea o întâlnire cu reprezentanţii PSD-ului pentru a stabili concret care vor fi atribuţiile primarilor, viceprimarilor şi consilierilor UNPR în campania electorală.

Rep.: UNPR-ul a reuşit să obţină un colegiu la Gorj ?

M.V.: Din declaraţiile liderilor USL de la nivel central am înţeles că UNPR-ul nu va avea un colegiu la Gorj.

Rep.: Care este motivul pentru care aţi renunţat la această pretenţie?

M.V.: Din discuţiile purtate la nivel naţional, am înţeles că UNPR-ul va primi candidaturi doar în judeţele unde are parlamentari în funcţie. Întrucât la Gorj nu avem parlamentari în funcţie se pare că organizaţia judeţeană UNPR nu va primi nici un colegiu chiar dacă, în urmă cu ceva timp, am purtat o discuţie preliminară în vederea obţinerii unei candidaturi la Parlament.

Rep.: În aceste condiţii, care va fi poziţia UNPR-ului la alegerile parlamentare?

M.V.: UNPR-ul va susţine candidaţii USL.

Rep.: Aţi stabilit ceva concret în acest sens?

M.V.: Încă nu, dar vom analiza şi vom solicita o întâlnire cu colegii de la PSD Gorj în perspectiva implicării noastre, a activiştilor noştri politici în campania electorală. Mă refer la cei doi primari, la cei trei viceprimari şi la cei 43 de consilieri locali.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: