UNPR, în tratative cu şapte primari

Uneperiştii vor mai mulţi primari şi par să şi obţină acest lucru. Uniunea Naţională pentru Progresul României filiala Gorj are nevoie de şapte primari pentru a-şi îndeplini obiectivul. Nu puţini sunt cei care s-au săturat să fie terfeliţi de partidele din care fac parte şi recurg la această variantă. Unul dintre primarii care se gândeşte serios să plece să treacă la UNPR este primarul social democrat de la Prigoria, Emil Răgman.

Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, spune că poartă tratative cu primarii în funcţie pentru a trece la UNPR. Aceste discuţii au început încă de la înfiinţarea partidului, iar unii edili au şi spus că vor face acest lucru sau au promis c-o vor face. “Avem o serie întreagă de discuţii, eu sper că în cel mai scurt timp, poate în această toamnă să reuşim să prezentăm şi noi câţiva primari în funcţie, care doresc să candideze din partea noastră. Suntem în discuţii cu o serie de primari, intenţia mea este să obţin declaraţia publică şi semnătura a cât mai mulţi primari din judeţ. Targetul este un procent de 10% din voturi şi din primăriile din judeţul Gorj, asta ar însemna minim 7 primari”, a declarat Marius Vlaicu

Răgman vrea cu UNPR

Primarul din Prigoria, Emil Răgman, este nemulţumit de protocolul USL de la el din localitate şi nu exclude ca la alegerile de anul viitor să nu mai candideze din partea PSD. „Dacă voi considera că este vreo problemă şi nu îmi convine candidatul propus de USL, atunci voi candida ca independent pentru că aşa am câştigat alegerile acum 20 de ani sau din partea UNPR-ului, care este poate un partid mai bun decât alte partide, echilibrat şi care îşi vede de treaba lui”, a declarat Emil Răgman, primarul din Prigoria.

„Sunt nemulţumit pentru că mi se impune, peste voinţa mea să fac un lucru, să pun pe cineva vice, să dau un om afară, să pun pe altcineva vice. Sau mi se impunea mie ca să impun şi eu la rândul meu unor consilieri să voteze un om pe care ei nu îl vor”

Emil Răgman  

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: