UPDATE: Bataie in Caractere, lasata cu arestari

Trei tineri au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, după ce, în urmă cu câteva zile, în timp ce se aflau într-un club din municipiul Tg. Jiu, au fost implicaţi într-o altercaţie prin care s-a tulburat ordinea şi liniştea publică. Unul dintre aceştia este Vasile Ruşeţ, persoană cunoscută în lumea interlopă din oraş.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 02.10.2010, orele 02:30, într-un club din municipiul Tg. Jiu, a avut loc o altercaţie fizică între mai multe persoane, fapt ce a condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat persoanele implicate în acel conflict spontan ca fiind Vasile Ruşeţ, de 33 ani, Eugen C.R., de 31 ani şi Radu A.D., de 26 ani, toţi din municipiul Tg. Jiu. Poliţiştii au dispus faţă de cei trei suspecţi măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.
Astăzi, 11.10.2010, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: