UPDATE: Spărgătorii din maşini sunt din Turceni

În data de 08.03.2010, ora 02:31, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin  apelul de urgenţă 112, despre faptul că într-o parcare auto situată pe str. Minerilor se află mai multe persoane cu un comportament suspect.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat pe  Marian B.V., de 19 ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj şi Mădălin I.L, de 18 ani, din comuna Urdari, judeţul Gorj. În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că cei doi, prin spargerea geamului de la portierele faţă stânga, au sustras din 3 autoturisme parcate pe str. Minerilor, mai multe bunuri (două detectoare radar şi 4 casetofoane auto diferite mărci).

Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu unde, pe parcursul cercetărilor, s-a mai stabilit că la comiterea furturilor au participat şi Mădălin P.A., de 18 ani şi minorul T.A.M., ambii din oraşul Turceni, judeţul Gorj.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, în cauză existând indicii temeinice că aceştia au mai comis furturi din auto pe raza  municipiului Tg. Jiu.

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: