Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

UPDATE: Victimele din accidentul de la Scoarţa, rănite uşor

Trei persoane au fost rănite uşor în accidentul care a avut loc în această dimineaţă, la 9.30, pe DN 67 - comuna Scoarţa.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Poliţiei oraşului Tg. Cărbuneşti, s-a constatat că G.M., de 55 ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală din direcţia Tg. Jiu spre Scoarţa, pe fondul neatenţiei în conducere, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus, condus de către N.D., de 37 ani, din comuna Scoarţa.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a celor doi conducători auto, cât şi a lui S.A., de 43 ani, din comuna Ţînţăreni, pasager în autoturismul condus de către G.M. .

Victimele au fost transportate la o unitate medicală din Tg. Jiu, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: